Van Moorsel langer bij Den Bosch

Sally (Tessa)
FC Den Bosch en Paco van Moorsel (19) blijven langer aan elkaar verbonden. Het contract met de middenvelder liep medio 2010 af, maar beide partijen zijn overeengekomen dat Van Moorsel nu tot medio 2012 in Bossche dienst blijft.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn: "Paco is een jongen uit de regio die al onze jeugdelftallen heeft doorlopen, ieder een jaar een stapje verder is gekomen, en inmiddels basisspeler is in het eerste team. Het is gebleken dat hij een talentvolle middenvelder is met goede diepgaande loopacties, als ook scorend vermogen. Tevens verwachten wij als technisch kader de nodige progressie."

Paco van Moorsel is op 15 december 1989 geboren in Veldhoven. Hij begon met voetballen bij RKSV Boxtel. Als jongen van 11 jaar werd hij gescout door FC Den Bosch, waar hij in het jongste jeugdteam (destijds was dat de D-jeugd) kwam te spelen.

Sindsdien heeft Van Moorsel alle jeugdelftallen van FC Den Bosch doorlopen. In het seizoen 2006-2007 maakte hij als speler van FC Den Bosch zijn debuut in het betaalde voetbal. Dit seizoen heeft Van Moorsel een basisplaats en maakte hij tot nu toe zeven competitiegoals. In totaal speelde hij in de afgelopen vier seizoenen 67 competitiewedstrijden in de Bossche hoofdmacht.