OJC - Papendrecht uitgesteld door Mexicaanse griep

Michel (methodmich)
Nadat vorige week al een duel in de zaterdaghoofdklasse werd uitgesteld vanwege de Mexicaanse griep, is dat dit weekend ook in de zondaghoofdklasse het geval. OJC Rosmalen heeft vijf zieken en kan dus niet spelen tegen Papendrecht.

De Brabanders vroegen met succes uitstel aan bij de KNVB. Het degradatieduel in de Hoofdklasse B zal nu volgende week gespeeld worden. OJC Rosmalen, dertiende met vier punten, diende dit verzoek gisteravond in. Trainer Gerrit Willems is tevreden met het besluit van de KNVB, die oordeelde dat de gezondheid van de overige spelers in gevaar zou zijn gekomen: "De bond heeft een wijs besluit genomen en dat komt ons goed uit."

Papendrecht, laatste met drie punten, is minder tevreden met het besluit. Voorzitter Bram Blom toont begrip voor de situatie, maar baalt wel: "Als wij volgende week met blessures te kampen krijgen, zijn wij dus de dupe van deze beslissing. Wij hadden ons goed voorbereid op het duel met OJC." Trainer Richard Middelkoop heeft dezelfde gevoelens: "Ik zit zelf al het hele seizoen in de sores. Vanwege blessures train ik met tien spelers. Daardoor heb ik zelfs al eens mijn assistent-trainer in het doel gezet. Maar als de situatie echt zo erg is bij OJC, dan heb ik daar begrip voor."