Elshot: "Geen mooiere comeback denkbaar"

JJdJ1984
Gisterenmiddag kon Kurt Elshot na een jaar vol ramspoed eindelijk weer zijn opwachting maken in het basiselftal van NAC Breda. De Antwerpenaar bekroonde zijn terugkeer met het openingsdoelpunt in de veertiende minuut tegen Willem II. Uiteindelijk won de Bredase formatie met 4-0 van zijn streekgenoot.

"Er was geen mooiere comeback denkbaar geweest". aldus Elshot. Na afloop werd hem gevraagd of hij de aandacht had gemist. "Dat niet zo zeer. Wél de kick en de adrenaline van een wedstrijd spelen in een vol stadion. Ik heb hier echt naar uitgekeken."

Elshot verscheen vorig jaar voor het laatst in de basis tijdens het duel met Sparta. Na deze basisplaats volgde een hoop ellende. Niet alleen lichamelijk maar ook op persoonlijk vlak. De oud-voetballer van FC Groningen heeft nooit lopen klagen. Trainer Robert Maaskant zegt hierover "Kurt is een fantastische gozer, eentje die erg goed in de groep ligt. Iedereen was blij toen hij het eerste doelpunt maakte."

De verdediger bleef zelf bescheiden na een minutenlang applaus vanaf de reservebank"Fijn dat het me gegund wordt. Een blijk van waardering."