Go Ahead wil geen spelers in winterstop verkopen

Olga Kroeders

Marc Overmars, bestuurslid technische zaken bij Go Ahead Eagles, heeft gezegd dat de ploeg uit Deventer in de komende transferperiode geen spelers wil verkopen. Een aantal spelers van Go Ahead heeft zich in de kijker gespeeld bij grote clubs.

"Elke week zitten er vertegenwoordigers van clubs op de tribune. De komende weken zal die interesse alleen nog maar toenemen. Maar we willen de ploeg bij elkaar houden dit seizoen, tenzij er echt rare bedragen worden geboden. We willen het team intact houden en dan zo hoog mogelijk eindigen. Wat er in de zomer gebeurt, zien we dan wel weer," aldus Overmars tegenover De Stentor.

Er is vooral veel interesse voor Halil Colak. Overmars zegt echter dat de aanvaller er goed aan doet om nog tot minstens het eind van dit seizoen bij Go Ahead te blijven. "Hij is de laatste weken beslissend voor ons, maar voetballend vond ik hem de eerste zeven wedstrijden van het seizoen nog sterker. Ik denk dat Halil zich voorlopig ook nog beter bij ons kan ontwikkelen. Zoals ik al zei, is het de intentie om de hele ploeg bij elkaar te houden tot het seizoen is afgelopen".