Kesler: "Opmerkingen Jol missen grondslag"

Matthias (Veritaz)
Henk Kesler, directeur van de KNVB, heeft in zijn column op de website van de bond fel gereageerd op de kritiek van Martin Jol. De trainer van Ajax vond het niet leuk dat zijn team na een Europese week vaak zware uitwedstrijden moest spelen.

"Zijn opmerkingen over het zware competitieprogramma van Ajax missen elke grondslag", schrijft Kesler in zijn column op de website van de KNVB. "Het Nederlandse programma komt tot stand na overleg met het Technisch Platform en vertegenwoordigers van de landelijke overheid en wordt vastgesteld in juni. Dan is het speelschema van de Europa Leaque nog niet eens bekend. En dan toch maar klagen dat de KNVB voor Ajax alles zo slecht in elkaar heeft gestoken."

Kesler reageerde ook op de opmerkingen van Jol over de aanstelling van Pieter Vink als scheidsrechter bij Twente - Ajax komende zondag. "Vervolgens plaatst diezelfde Jol vraagtekens bij de aanstelling van Pieter Vink als scheidsrechter bij FC Twente - Ajax. Over indekken richting supporters gesproken,"