Wenger: "Ik heb keuze te over"

Sjors (Sj0rSz)
Dat Arsenal dit seizoen niet verlegen zit om doelpunten, wordt het gehele seizoen al door de aanvallers van The Gunners bevestigd. Ook in het Champions League-duel met AZ was het viermaal raak.

Met treffers van Cesc Fabrégas (twee keer), Samir Nasri en Abou Diaby waren de manschappen van trainer Arsène Wenger weer op dreef. De trainer zegt op sommige momenten te kampen met een luxeprobleem. "Op het creatieve vlak heb ik keuze te over", zei Wenger na de Arsenal-show van woensdagavond op de persconferentie.

Tegen AZ startte hij met Fabregas, Nasri, Arshavin en Van Persie in de voorhoede. "Vergeet ook niet dat we nog Bendtner en Walcott hebben en ik Denilson, Eduardo en Rosicky op de bank had zitten. Daarom stond ik er versteld van dat er tijdens de voorbije zomer gezegd werd dat ik maar moest kopen en blijven kopen. En dan hebben we nog Carlos Vela, die was ik nog vergeten!"

Wenger was dik tevreden over de prestatie van zijn ploeg tegen de Alkmaarders. "Ik vond ons fantastisch spelen. Technisch en tactisch was ons overwicht immens. We kwamen nooit in de problemen. Ik ben een gelukkige trainer", besloot Wenger.