Been lovend over instelling Landzaat

Sjors (Sj0rSz)
Denny Landzaat mocht afgelopen zomer nog vertrekken bij Feyenoord, maar stond de voorbije weken zomaar weer in de basis bij de Stadionclub.

In de Klassieker tegen Ajax (5-1 verlies) kwam Landzaat als één van de weinige Feyenoorders redelijk voor de dag. Bovendien gaf de ervaren middenvelder zijn visitekaartje af door een prachtige treffer te maken in de Amsterdam ArenA.

Trainer Mario Been is maar wat blij met de recente prestaties van Landzaat. "Mooi hè? Heb ik diep respect voor", aldus Been in Voetbal International. "Het geeft maar weer aan dat ik de waarheid spreek: wie goed is, speelt. En dan kijk ik echt niet naar leeftijd."

"De waarheid - ik zeg het nog maar weer eens - ligt altijd op het veld. Denny traint en speelt goed, en dan beloon ik hem. Anders verloochen ik mezelf. Hij is het mooiste voorbeeld. Ik schrijf niemand af."

Ondanks de mooie woorden van Been zal Landzaat na dit seizoen vertrekken bij Feyenoord. Het contract van de middenvelder loopt af en vanwege de financiële situatie van de club zal de verbintenis van Landzaat niet verlengd worden.