[NBA] Uitslag Jazz - Rockets

Ermin (TheClown1)
De Houston Rockets hebben voor een grote verrassing gezorgd in Utah. Het team won met 96-113 van de Utah Jazz terwijl supersterren Yao Ming en Tracy McGrady niet mee konden doen.

McGrady is al meer dan acht maanden niet actief door een knieblessure terwijl Yao Ming dit hele seizoen aan de kant zal blijven door een voetblessure. De Rockets vertrouwen op het goede verdedigende werk van Shane Battier en Luis Scola om ook dit jaar weer richting play-offs te gaan. Scola was goed voor veertien punten en vijftien rebounds terwijl Battier dertien punten scoorde. Topscorer aan de kant van de Rockets van Aaron Brooks met negentien punten. Alle vijf startende spelers behaalden dubbele cijfers.

Bij de Jazz waren alle toppers aanwezig. Andrei Kirilenko was goed voor achttien punten, zeven rebounds en drie geblokte schoten. De topverdediger uit Rusland blijft moeite hebben met afstandschoten en gaat dan ook voornamelijk richting basket. Carlos Boozer was teleurstellend op het offensieve vlak maar defensief was hij zeer sterk onder de basket. Hij pakte elf rebounds maar kwam slechts tot zeven punten. Mehmet Okur was de topscorer in de wedstrijd met 21 punten.

Uitslagen in de NBA

Thuis UitUitslag
Utah JazzHouston Rockets96-113
Los Angeles ClippersMinnesota Timberwolves93-90
Sacramento KingsMemphis Grizzles127-116
New York KnicksNew Orleans Hornets117-111
Charlotte BobcatsNew Jersey Nets79-68