Owen: "Mijn prioriteit ligt nu bij United"

Ermin (TheClown1)

Michael Owen heeft gezegd dat hij zich vooralsnog wil richten op Manchester United, en dat hij zich weinig bezig houdt met een eventuele terugkeer in het Engelse nationale team.

Afgelopen zomer verruilde de voormalig goaltjesdief van Liverpool en Real Madrid het gedegradeerde Newcastle United voor de landskampioen. Sindsdien is ook de discussie opgelaaid of Owen wel of niet moet worden geselecteerd voor het nationale team.

Owen houdt zich daar zelf weinig mee bezig. "Het nationale elftal houdt me niet heel erg bezig. Andere mensen praten er meer over dan dat ik er aan denk. Ik heb inmiddels 89 wedstrijden voor Engeland gespeeld en ik zou graag terugkeren, maar daar ligt mijn prioriteit nu niet," aldus de spits tegenover The Sun. "Ik concentreer me nu op Manchester United. Als ik 's avonds ga slapen denk ik eraan dat ik goed moet spelen en wedstrijden moet winnen voor mijn club. Ik denk niet van: als ik scoor of goed speel, dan word ik misschien wel geselecteerd voor het nationale elftal."