Jol: "Vervelende avond"

Olga Kroeders
Met veel pijn en moeite wist Ajax zich gisteren te ontdoen van FC Dordrecht in het toernooi om de KNVB beker. Trainer Martin Jol was niet te spreken over het overwerk dat zijn ploeg moest verrichten.

"Als je een vervelende avond hebt, dan wil je die eigenlijk snel vergeten", aldus Jol na de 1-2 overwinning op FC Dordrecht volgens De Telegraaf. "Ik ben al blij dat Gabri niet is geschorst voor de volgende wedstrijd." De Spanjaard kreeg gisteren twee gele kaarten.

"Voorin konden we de bal in de eerste helft niet rondspelen", analyseerde Jol het spel van zijn ploeg. "Ik dacht dat we het na de 1-0 wel wat beter gingen doen, maar Dordrecht bleef doorspelen zoals ze dat al de hele wedstrijd deden. Toen Suárez in de tweede helft ging meespelen, liep het beter, maar Dordrecht bleef de hele wedstrijd de betere ploeg."

"Ik ben blij dat we deze vervelende avond toch nog winnend hebben kunnen afsluiten. Ik was al niet blij dat we pas op donderdag moesten spelen. Dat extra half uur is ook heel vervelend, daar zullen sommige mensen in Rotterdam zich nog wel om hebben verkneukeld", sloot Jol af.