Jovanovic: "Er is niks van waar"

Ermin (TheClown1)
Milan Jovanovic zou in de belangstelling staan van AC Milan. De Serviër gaf eerder deze week tegenover Servische media aan dat hij van de interesse af wist. Afgelopen weekeinde krabbelde de vedette van Standard Luik terug en gaf aan niets van de vermeende interesse af te weten.

"Er is belangstelling van AC Milan. Daarnaast zijn ook Valencia en Atletico geďnteresseerd. Ik heb al contact gehad met Onyewu, die wil uiteraard heel graag dat ik naar Milan kom. Binnen een tweetal weken hak ik de knoop door", waren zijn woorden volgens Super Duporte. Jovanovic gaf later aan dat de geruchten zomaar uit de lucht gegrepen zijn. "Servische journalisten zijn leugenaars", zei de 28-jarige aanvaller. "Er is niks van waar."

De spelmaker van Standard is de laatste weken vaker te vinden in het nieuws. Vooral zijn uitspraken over ploeggenoten en trainer vallen op. Zo gaf Jovanovic na de wedstrijd tegen AZ aan dat hij de defensieve speelstijl van trainer László Bölöni hekelt en dat weinig ploeggenoten Champions League-waardig zijn.