Details omtrent Assassin's Creed 2 DLC waaronder prijs

Kevin (KoosyNL)
Assassin's Creed was in 2007 een groot succes en zijn opvolger die afgelopen maand verscheen deed het ook zeker niet verkeerd. Voor de mensen die alle hoeken en gaten in Assassin's Creed 2 al hebben gezien is er goed nieuws want er verschijnt zeer binnenkort nieuwe content voor de game. Vandaag is er meer bekend geworden hoe deze eruit gaat zien.

De eerste DLC-pack die verschijnt heet 'The Battle of Forli 'en zal eind januari verschijnen voor $3.99.Hierin zul je het met Machiavelli en Caterina Sforza moeten opnemen tegen de Orsi broers. De game zal zes nieuwe missies bevatten waaronder één met de vliegmachine van Leonardo Da Vinci.

De tweede DLC-pack zal een maand later verschijnen. Bonfire of the Vanities zal in februari verschijnen voor $3.99. Hierin zul je weer toegang krijgen tot Florence en draait om Savonarola, een monnik wiens aanhang jij zal moeten vermoorden. De DLC bevat tien nieuwe missies en Ezio krijgt de beschikking over een nieuwe move waarmee hij nog sneller gebouwen op zal kunnen klimmen.

Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog een aantal screenshots verschenen die hieronder te bewonderen zijn.