Sack Sparrow en water in LittleBigPlanet DLC

Kevin (KoosyNL)

Het is al weer even geleden sinds de laatste Pirates of the Caribbean in de bioscoop draaide. Toch komt LittleBigPlanet nu met nieuwe DLC waarin Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swan centraal staan.

De DLC zal veel verschillende dingen bevatten. Grootste toevoeging zal een nieuw gameplay-element zijn. Het zal namelijk mogelijk water aan je level toe te voegen waarmee eindelijk echte onderwater levels gemaakt kunnen worden. Hiervoor krijg je ook de beschikking over bubbels om net dat beetje sfeer te brengen en wordt het mogelijk voor Sackboy om onder water te duiken met luchtflessen en een duikbril.

Om dit water uit te proberen zal de DLC vijf levels bevatten die je kunt spelen. Deze zullen allemaal gebaseerd zijn op de avonturen van Jack Sparrow en zijn vrienden uit de Pirates of the Caribbean films. In deze vijf levels zitten ook weer genoeg zaken om te verzamelen. Zo zullen er vier nieuwe tracks, acht materialen, veertien decoraties, 27 objecten, 133 stickers, een kannibaal kostuum en een nieuwe achtergrond verstopt zitten in de levels. Ben je een echte trophy-hoer, dan kun je ook je geluk op met elf nieuwe trophies.

Onderstaande trailer laat alle grappen en grollen van de nieuwe DLC zien. Deze zal verschijnen op 22 december voor € 5,99.

Maar dat is nog niet alles. Naast de grote DLC-pack verschijnen er ook zes nieuwe kostuums van karakters uit de films. Deze zijn allemaal apart te verkrijgen voor € 1,99 per stuk of samen voor € 5,99. De verschillende kostuums zijn hieronder te zien.