Tony Hawk: "Reviewers zijn stom!"

Christophe (SpankmasterC)

Tony Hawk: RIDE ligt hier sinds afgelopen vrijdag in de winkels, maar de game kan niet echt op een rooskleurige ontvangst rekenen. Op dit moment krijgt de game gemiddeld een 47% van Metacritic en 55% van Gamerankings. Niet echt scores om over naar huis te schrijven, en Tony Hawk is het dan ook niet eens met de scores.

Volgens Hawk ligt dit aan de gamers en reviewers, zij hebben een bepaalde verwachting van hoe het spel zal spelen en omdat het net anders speelt vinden ze het spel maar stom. Sterker nog, veel reviewers hadden hun mening al klaar voor ze het spel ook maar gespeeld hadden. Veel kritiek kwam ook op de unieke skateboard-controller, die zou niet goed genoeg reageren. Hawk is het hier niet mee eens, volgens hem heeft het spel wel een leercurve maar zou het board wel goed reageren.

They were ready to discredit it before they even tried it, and if it didn't play exactly how they imagined it... then they passed it off.

I don't agree with people who say the board's not responsive. I think that they're just not giving it a fair shake. And I think a lot of them came into it with an attitude that it's going to suck.


De geboorte van de RIDE-controller