Moordenaar twittert over macabere daden

Djeez

Nu Twitter bezig is de wereld te veroveren, lijkt de site ook minder frisse figuren aan te trekken. Zo zou een heuse moordenaar zijn wandaden beschrijven op de microblog.

Onder de naam Dinner_Guest beschrijft de persoon allerlei gruwelijke details over de dingen die hij uitspookt met een vermoorde man. Zo beschrijft hij hoe hij het lijk kookt, maar de geur van zijn vet zijn maag doet omdraaien.

De tweets van de moordenaar begonnen exact een week geleden, op 10 november. Met een "hoi, ik ben nieuw hier, ik hoop dat ik hier tussen pas. Weet niet zeker hoeveel ik moet zeggen over wie ik ben", begon hij nog vrij onschuldig. Al vrij snel begon hij te bloggen over een ontvoerde man, die door hem werd opgesloten en verwond. Vervolgens begint hij uitvoerig te beschrijven hoe hij het lijk uit elkaar haalt.

Of Dinner Guest echt een moordenaar is of slechts een persoon met veel fantasie is nog niet bekend. Ook is men er nog niet achter of het een goed bedachte reclamecampagne is voor weer een bloederige horrorfilm. Feit is wel dat de Twitteraar bestaande plaatsen vermeldt, zoals Brighton Beach. Of de politie van de New Yorkse deelgemeente de moordenaar al in de gaten heeft, is onbekend.

Screendump
Een screendumpje van de fijne praktijken van de moordenaar