BioShock 2 toont zijn Limited Edition

Stefan (Nebo)
In 2007 lanceerde Take Two BioShock voor de PC en Xbox 360. Later verscheen ook een PS3-versie. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan Bioshock 2 die in februari van 2010 op de PC, Xbox 360 en PS3 moet gaan verschijnen. Het eerste deel kreeg een interessante Limited Edition met een figurine van Big Daddy. 2K games heeft vandaag aangekondigd dat ook een Limited Edition van BioShock 2 ons niet voorbij zal gaan. De BioShock 2 Special Edition heeft een adviesprijs van €89.95 voor Xbox 360 en PS3 en €79.95 de PC. Wat zit er allemaal in vragen jullie? Hieronder een mooi lijstje met de verschillende componenten van de Limited Edition met daaronder een afbeelding. Hopelijk hebben jullie de platenspelers nog ergens in de kast staan.

* 12” Vinyl LP met BioShock orchestral score
* Audio CD met BioShock 2 orchestral score
* Drie vintage Rapture advertisement posters (opgerold)
* BioShock 2 Art Book, 164 pages met hardcover
* BioShock 2 game

De orkestrale muziek die op de Vinyl LP en de CD staan zal de game eer aan doen met deuntjes die passen bij de tijd waarin de game zich afspeelt. Deze keer zal er dus geen figurine bij zitten, dus zij die hoopten op een Big Sister zullen deze op een andere manier moeten verkrijgen.




BioShock 2 speelt zich zeven jaar voor de vorige game af. In deze game bestuur je de allereerste Big Daddy, de beruchte vijand uit het eerste deel. Deze keer is de hoofdzakelijke bedreiging de Big Sister, een snellere en vooral sterkere variant op de Big Daddy. De game brengt nieuwe wapens en plasmids met zich mee, een co-op functie en meerdere challenges.