Pyramid Head eindelijk voor de tweede ronde in de bios

Kevin (Tappy78)
Voor de fans van de Silent Hill horrorgames van spelfabrikant Konami staat er genoeg moois te komen in de nabije toekomst.
Behalve het nieuwe spel Silent Hill: Shattered Memories voor de Wii, Playstation 2 (ja, ja, dit oudje blijven ze nog steeds voorzien van nieuwe spellen) en PSP die volgend jaar februari hier in Nederland uitkomt, staat er ook nog een nieuwe film in de planning.
Dit wordt dan de tweede film in de reeks en men verwacht te gaan beginnen met filmen in 2010.
Het nieuws komt van make-up artiest Paul Jones die ook aan de eerste Silent Hill film meewerkte en dit had hij er over te zeggen:

"I was working on storyboards for that around the same time last year. It's going to be pretty crazy, there's a lot of cool stuff in there. Roger (Avary) has some awesome ideas and hopefully we're going to bring that to fruition sometime next year."

Zoals hierboven staat beschreven is de schrijver Roger Avary (o.a. bekend van Pulp Fiction) van de eerste film ook weer van de partij, maar bizar genoeg is er nog niet bekend wie de hele boel gaat regisseren.
Sowieso is het ook wel handig als meneer Avary eerst wordt vrijgelaten uit de gevangenis waarin hij zich momenteel bevindt.
Hij zit namelijk nog steeds vast omdat hij verantwoordelijk is voor de dood van een bijrijder toen hij met zijn dronken kop tegen een telefoonpaal aanreed.

De eerst film was losjes gebaseerd op het verhaal van de eerste Silent Hill game voor de Playstation.
Ook leende men o.a. het overbekende ‘Pyramid Head’ monster uit Silent Hill 2 (Playstation 2 en Xbox) voor de verfilming om de boel nog wat extra op te vrolijken.
Op welke game de tweede film wordt gebaseerd is verder nog onbekend, maar hopelijk is hij zelfs nog wat zieker dan zijn voorganger.