Data uitbreiding Vidzone bekend

J (SocialDisorder)
Vidzone is een applicatie voor de PlayStation 3 waarmee je gratis muziekvideo's kunt afspelen. De service draait al een tijdje in verschillende Europese landen, maar Nederland en België moesten helaas wachten tot Sony de service ging uitbreiden. Vandaag is bekend geworden dat op 26 november Vidzone in Nederland verkrijgbaar zal zijn, onze zuiderburen zullen moeten wachten tot 10 december.

Daarnaast zal elk land een gelokaliseerde artiestenselectie krijgen, naast de internationale artiestenselectie die voor elk land geldt. Zo zal Nederland kunnen rekenen op clips van Armin Van Buuren, Leaf en Fedde Le Grand en onze Belgische vrienden kunnen genieten van Sylver, Lara Fabian, Lasgo en Kate Ryan.

Vidzone is niet standaard geïnstalleerd in de XMB, je zult de Vidzone-app moeten downloaden uit de PlayStation Store. Na de installatie duurt het ongeveer vijftien minuten om het programma op te starten, dit in verband met het synchroniseren van de muziekvideo's en playlists. Bij elke volgende keer start Vidzone in enkele seconden, aldus Sony.