Co-op actie van Army Of Two in beeld

Stefan (Nebo)
De afgelopen maanden zijn twee gigantische kerels flink lastig geweest in het kantoor van Electronic Arts. Dit zeker niet om een slechte reden. Electronic Arts is namelijk druk bezig met de promotie van Army Of Two: The 40th Day, de opvolger van het vorig jaar verschenen Army Of Two. Net als in het eerste deel staat co-op actie in de schijnwerpers in deze game. Enkele nieuwe zaken die Electronic Arts heeft toegevoegd aan de game is het customizen van de wapens en meer multiplayer-opties.

Wat voor flitsende acties jij en je maat allemaal uit kunnen voeren kun je zien in de onderstaande trailer. Army Of Two: The 40th Day komt halverwege januari uit voor de Xbox 360, Playstation 3 en Playstation Portable.



Shanghai wordt getroffen door een ramp van epische proporties en Rios en Salem zitten midden in de ellende: ze zijn op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plek, maar gelukkig wel met het juiste team. Na een perfect geplande opeenvolging van mysterieuze catastrofes bevindt Shanghai zich op de rand van de afgrond. Het ultieme tweemansleger moet zich een weg vechten door een verwoeste stad en tegen alle verwachtingen in het geheim van de 40e dag zien te ontrafelen.