[Gerucht] Third-person view in Modern Warfare 2

Tdriver
COD modern Warfare 2 krijgt naar alle waarschijnlijkheid een "3rd person view".
Dat blijkt althans uit een -low-res en low-framerate- gameplay video die sinds gisteravond op de interwebz te vinden is. Iemand heeft kennelijk vroegtijdig een PS3 kopie van de game op de kop te weten te tikken en daar vervolgens wat opnames van gemaakt.
In de video zien we een speler door een verlaten [dúh, de game moet nog uitkomen] multi-player level rennen in third person view.


Hoax of geen hoax?
Uit een inmiddels opgedoken screenshot blijkt dat het hier vrijwel zeker om een third person view van de speler gaat en niet om een 'toeschouwer modus', zoals van verschillende kanten wordt geopperd.



Op het screenshot zijn de verschillende game modes te zien. Daar staat toch heel duidelijk: "3rd person team deathmatch" en "cage match 3rd person", zei het wel in het Frans.

Of dit betekent dat de third person view alleen in bepaalde matches te gebruiken is, of dat het standaard kan worden ingezet, is nog onduidelijk. Wellicht horen we daar snel meer over. En anders zullen we moeten wachten op de release. Die staat voor 10 november gepland.
Aan jullie de vraag: Wat is beter, COD:MW2 mét of zonder 3rd person view?