Bruid allergisch voor bruidegoms sperma

Djeez

Mike en Julie Boyde uit het Amerikaanse Ambridge zitten in zak en as. De twee besloten na een relatie van twee jaar met uitsluitend beschemde seks in het huwelijksbootje te stappen. Pas tijdens de eerste wip zonder condoom in de huwelijksnacht bleek de vrouw allergisch voor zijn sperma te zijn.

De 27-jarige Mike en de 26-jarige Julie leerden elkaar kennen op de universiteit. Na twee jaar lang in de friemelfase te hebben gezeten, en met een kapotje te hebben gevreeën, trouwde het stel in 2005. Gelijk in de huwelijksnacht liet men het condoom achterwege. Nadat Mike in Julies vochtige schede was klaargekomen, schreeuwde de vrouw het uit van de pijn. Het kon dan ook niet anders of Julie moest allergisch zijn voor Mikes sperma.

De pijn was echt ondraaglijk. "Het voelde alsof iemand naalden in me stak", beschrijft Julie. "Op een pijnschaal van een tot tien, scoort deze pijn wel een tien."

Na talloze tests bleek Julie te lijden aan een overgevoeligheid voor sperma. "Het lichaam herkent het sperma als een vreemd eiwit", verklaart dokter Andrew Goldstein. "Net als bij een pinda-allergie of hooikoorts reageert het lichaam met zwellingen, jeuk en ontstoken zenuwuiteinden." Het lichaam van de vrouw valt het sperma aan en maakt het inactief.

Het echtpaar heeft hun plannen voor kinderen moeten laten varen. Ze zijn dan ook bezig een kind te adopteren. Het stel komt deze week op de Amerikaanse Discovery Channel, in een programma genaamd 'Strange Sex'.