[Upd] Waterschade Vlemmix, de foto's

Stefan

Is het een publiciteitsstunt of een persoonlijk drama? Wat een feest had moeten worden aanstaande zondag is momenteel een geweldige strop geworden: de lancering van de 24 uurs internet-tv zender Studio Vlemmix wordt uitgesteld omdat de kelder van de studio vanochtend onder water stond. Dat meldt Vlemmix aan FOK!

De kelder maakt onderdeel uit van Paleis Soestdijk 2 en werd in het voorjaar omgebouwd tot bunker. Dit interieur zou ook gebruikt worden in de reallifesoap rond Vlemmix. Vanochtend bleek echter dat de bunker tot zeker kniehoogte onder water stond.

"Wat er is gebeurd is gewoon te stom voor woorden", briest Vlemmix tegen FOK! "Een of andere droplul heeft de slang voor de watervoorziening naar het keukenblok in de kelder vastgemaakt met tape. Met tape! En door de constante waterdruk is dit losgeschoten. Wie het heeft gedaan weet ik niet, waarschijnlijk is het zo aangelegd toen De Bunker werd gemaakt, maar wat een enorme eikel."

Voorgoed beschadigd
Het resultaat van de waterschade heeft gevolgen voor de lancering van Studio Vlemmix. Niet alleen is het interieur van De Bunker voorgoed beschadigd, de inboedel ligt op een grote hoop voor de deur, ook is er geen stroom meer. "De hoofdschakelkast stond ook onder water. Als ik de stroom aanzet is er meteen kortsluiting. Dus ik heb niet alleen schade, ook de programmamakers die zondag niet van start kunnen", aldus Johan.

Of de waterschade onderdeel is van de lancering en Johans soap is momenteel nog niet bekend, FOK! houdt nog even een slag om de arm. Johan meldt dat de lancering in ieder geval niet zondag is. Vlemmix belooft binnen afzienbare tijd foto's op te sturen van de inboedel die op straat ligt. FOK!kers die in de buurt van Johans Paleis in Eindhoven wonen kunnen natuurlijk ook hun foto's mailen naar stefan [ at ] fok.nl. Vlemmix is naar eigen zeggen niet verzekerd tegen dit soort stommiteiten van eigen personeel.

Update: 15.05 uur.
Het verhaal rammelt aan alle kanten en lijkt dus een publiciteitsstunt. Vlemmix heeft geen opnames van de veertig centimeter water, wat raar is want die wil je voor je verzekering. Verder stuurde Vlemmix 2 foto's per sms. De schakelkast blijkt niet in de kelder te zitten maar zit op de begane grond. De inboedel met waterschade is niet meer dan een kastje, matras en een dekenkist. Als we echt schokkende beelden hebben dan zie je die uiteraard het eerst op FOK!

Update 18.35 uur
Hieronder vind je drie foto's die de waterschade moeten bewijzen. Beschikbaar gesteld door Johan zelf, waarvoor dank. Hoax of drama? Beslis jij maar!



Studio Vlemmix letterlijk in het water gevallen?



Meterkast onder water op de begane grond?



Waterschade en toch stof op de voet van de lamp?