ManUtd-fans kopen massaal Liverpool-strandballen

Rauzer
Afgelopen weekend verloor Liverpool het uitduel met Sunderland door een bizar incident met een strandbal, gegooid door een eigen fan. Aankomend weekend wacht de topper tegen Manchester United. In de aanloop naar de wedstrijd is een ware 'run' ontstaan door de United-fans op de Liverpool-strandballen.

Liverpool heeft Manchester United-fans verboden komende zondag strandballen mee het stadion in te nemen tijdens de topper tussen beide ploegen op Anfield Road.

Afgelopen zaterdag scoorde Darren Bent de enige treffer tijdens Sunderland - Liverpool. De aanvaller schoot op doel, maar raakte onderweg een strandbal die vanuit het publiek in het 16-meter gebied was gegooid. Doelman Pepe Reina reageerde snel, maar op de verkeerde bal. De 'echte' bal rolde aan hem voorbij.

Het zorgde bij concurrent Manchester United voor hilariteit. Er werd een oproep gedaan door de United-supportersgroepen om een ludiek eerbetoon te geven aan het strandbal-doelpunt in de wedstrijd van aankomend weekend. De supporters gaven gehoor en hebben en masse strandsets ingekocht bij de Liverpool-fanshop.