Mourinho: "Denk dat mijn team zich kwalificeert"

Ermin (TheClown1)
Internazionale heeft onder het bewind van coach José Mourinho slechts twee van de elf Champions League-wedstrijden weten te winnen. Dinsdagavond werd het 2-2 tegen Dinamo Kiev. Mourinho heeft echter alle vertrouwen op een goede afloop.

De keuzeheer van de Italianen stelde naderhand dat het te vroeg is om te zeggen dat Inter blokkeert in Europese duels. "Wacht nog even, we zijn pas halverwege", zei de Portugees tegenover Sky Sports. "Er zijn nog drie wedstrijden en we praten daarna wel verder. Ik denk dat mijn team zich kwalificeert."

Groep F, met FC Barcelona, Rubin Kazan en Dinamo Kiev, is erg moeilijk, moet ook Mourinho toegeven. "Er is geen favoriet. Met drie teams op vier punten en één op drie (Inter) zouden acht of negen punten genoeg moeten zijn om door te gaan. Natuurlijk had ik meer verwacht, maar het verschil tussen een gelijkspel en winst is erg klein."

Dinamo-coach Valeri Gazzaev was eveneens van mening dat zijn ploeg goede kans maakt op de volgende ronde. "Het is goed dat we nog twee keer thuis spelen", reageerde de oefenmeester. "Het is een moeilijke groep, maar we kunnen het doen. Er is desondanks genoeg werk aan de winkel, we hebben jonge spelers die meer ervaring op moeten doen."