Miss Californië aangeklaagd om neptieten

Djeez

K2 Productions heeft Carrie Prejean aangeklaagd. Het bedrijf dat de Miss Californië-verkiezing regisseert heeft namelijk de borstvergroting voor Miss Californië betaald. De kosten voor de siliconen, 5.200 dollar (zo'n 3500 euro), vordert de firma nu terug van de blondine.

"Had [Prejean] gehoor gegeven aan de begeleiding door het Evangelie van Johannes, die waarschuwde dat alleen zij die zonder zonde zijn de eerste steen werpen, dan zou ze deze juridische strijd hebben kunnen vermijden", luidt de aanklacht letterlijk.

De bijbeltekst slaat op de aanklacht die Prejean vorige maand indiende tegen de organisatie nadat haar Miss Amerika-titel haar werd afgepakt. Zij kwam in opspraak nadat zij felle kritiek uitte op het homohuwelijk. Pikante foto's van Prejean vormden de druppel die de emmer deed overlopen.

Omdat de blondine de aantijgingen van de organisatie onzin vond, besloot ze K2 Productions aan te klagen. Het bedrijf komt nu dus met een tegenaanklacht, om het geld van de door de organisatie betaalde borstvergroting terug te eisen.


De Miss vindt zichzelf het slachtoffer van een hetze