Whitney Houston ontsnapt aan nippleslip

Djeez

Whitney Houston maakte gisteren een spetterende comeback tijdens de Britse X-factor. Toch ging niet alles van een leien dakje. Tijdens het optreden sprong namelijk spontaan het bovenstukje van haar jurk los.

De inmiddels al weer 46-jarige souldiva was zichtbaar beschaamd door het voorval. Ondanks dat het zilveren lint van haar jurk tijdens het hoogtepunt aan haar jurk bungelde, bleef het bovenstukje keurig om haar boezem hangen. Op deze manier ontsnapte ze aan een gênante nippleslip.

Een staande ovatie van juryleden Simon Cowell, Cheryl Cole en Dannii Minogue mocht niet meer baten. Houston was duidelijk even de weg kwijt na haar optreden en kon met moeite de vragen van presentator Dermot O'Leary beantwoorden. "Ik heb mezelf uit mijn kleren gezongen vanavond", hakkelde ze.

De zangeres heeft sinds zeven jaar eindelijk weer een nieuwe plaat. Het album is een kassucces, want in de eerste week werden er al meer dan 300.000 stuks van verkocht. Met haar nieuwe langspeler wil Whitney Houston een nieuwe start maken.


Dit keer houdt het bovenstukje het wel...