Modern Warfare 2 op FirstLook speelbaar, wereldprimeur

Morthill
Voor wie nog dacht dat de uitgevers weinig waarde hechten aan Nederland heeft Blammo vandaag een leuk nieuwtje, Modern Warfare 2 zal namelijk voor het eerst speelbaar zijn. Een wereldprimeur dus voor ons kikkerlandje. Vandaag werden op de beurs de laatste voorbereidingen getroffen en Activision dacht dat het wel leuk zou zien om iedereen nog even extra redenen te geven om naar de beurs te gaan.

We waren natuurlijk vandaag al even aanwezig om een kijkje te nemen op de beurs. Alles was nog druk in aanbouw, waar we natuurlijk wat foto's van hebben, al was het absolute hoogtepunt de bloedmooie Audi R8 die dankzij Microsoft op de beurs stond. Helaas mochten we niet even een rondje rijden, maar kijken is natuurlijk al een ervaring op zich.

De opbouw vorderde gestaag en we weten al zeker dat de Rockstar loungebok "the place to be" gaat worden om even bij te komen van al het gamegeweld. Een lekkere loungeplek om even tot rust te komen. Verder lijken er meer dan genoeg games speelbaar te zijn om je heel wat uurtjes zoet te houden en anders kun je natuurlijk nog het theater induiken voor demo's van verschillende titels zoals Splinter Cell of de TMF Game Awards.