Left 4 Dead 2 boycott-groep heeft zijn doel bereikt

Christophe (SpankmasterC)

De boycott-groep die ten tijde van de introductie van Left 4 Dead 2 in het leven is geroepen heeft aangekondigd zichzelf op te heffen. De twee leiders van de groep, Agent of Chaos en Walking_Target hebben aangegeven dat ze de doelen die ze zichzelf gesteld hadden bereikt hebben en dat de groep daarom geen nut meer heeft. Volgens Walking_Target is er de laatste tijd toch alleen maar sprake van puur getroll op Valve en op phishers in plaats van dat er constructief over Left 4 Dead-ondersteuning wordt gepraat.

De groep werd destijds opgericht om een vuist te maken tegen Valve dat spelers van Left 4 Dead nog wel de ondersteuning eisten die ze beloofd was: er waren bugfixes beloofd, betere matchmaking en vooral ook DLC. De bugfixes zijn inmiddels gekomen, DLC is er ook en komt er meer van en 4x4 matchmaking wordt geïntroduceerd voor Left 4 Dead 2 uitkomt. Agent of Chaos legt het mooi en simpel uit:

We have accomplished everything we can on our manifesto. We’ve been dealing with Valve ever since our group started, then we met them in-person and now we’re at the point of concluding our discussions. Our goal wasn’t to steer people away from L4D2, it was to get Valve’s attention and have them support original L4D. We succeeded and that’s where our mission ends; nothing more or less.

Komende woensdag zal de groep sluiten, wie tot die tijd nog graag centraal over Valve wil babbelen kan hier terecht.