Vrouw stript om arrestatie te ontlopen

Ferdinand (Ferdo)

Als je naakt bent kun je niet worden gearresteerd. Dat was tenminste de overtuiging van een 36-jarige Amerikaanse vrouw. Toen ze gearresteerd dreigde te worden kleedde ze zich dan ook uit ten overstaande van zowel politieagenten als haar drie kinderen. Uiteindelijk wisten de agenten de beschonken vrouw alsnog te arresteren op het moment dat ze enkel nog gehuld was in haar onderbroek.

Medewerkers van een lokale winkel lichtten de politie in omdat zij de vrouw ervan verdachten een groot stuk vlees te hebben gestolen. Daarop volgden agenten de dame naar haar huis. Nadat de vermeende dievegge thuis was aangekomen belden de agenten aan bij de vrouw, die met een scheldkanonnade duidelijk liet blijken geen zin te hebben in een ritje naar het bureau.

De vrouw trakteerde de agenten vervolgens ongewild op een striptease. Toen de agenten haar alsnog inrekenden werd één van hen in het gezicht bespuugd en kreeg de ander een trap in zijn kruis te verwerken. In de politieauto presteerde ze het ook nog om haar laatste kledingstuk uit te krijgen en haar billen tegen de autoruit aan te drukken.

Met dank aan DrJackle voor de submit.