Papa ontvoert tienermeisje voor zoon

Djeez

Een Kroatische rechter heeft een 53-jarige man tot vier jaar cel veroordeeld. De vader had een mooi cadeau gevonden voor zijn zestienjarige zoon. De zoon wilde namelijk wel eens een vriendin. Aangezien hij die zelf niet kon krijgen, besloot zijn vader er één te regelen.

Bosko Djurdjevic ging naar het Kroatische buurland Servië en ontvoerde daar een veertienjarig meisje. Hij gaf twee anderen in de noord-Servische plaats Macvanska Mitrovica wat zwijggeld en reed weer terug. Zoonlief bleek dolblij met de mooie, jonge meid.

Het meisje had de jongen al eens eerder ontmoet en was flink onder de indruk van de puber. Ze wilde zelfs met hem trouwen, maar veranderde later van gedachten. Omdat zijn zoon per se dat meisje wilde hebben, toog vaderlief naar Servië en nam het meisje in zijn Mercedes mee naar het Kroatische Bjelovar.

Het meisje werd na een week door de politie gevonden. Tegenover de agenten beschuldigde ze de vader en zoon ervan haar te hebben mishandeld. Het meisje is inmiddels herenigd met haar Servische familie.