[MotoGP] Jarige Stoner niet blij met resultaat

Jeffrey
Casey Stoner viert vandaag zijn 24ste verjaardag, maar kan ondanks zijn verjaardag niet terugkijken op een geslaagde dag. Ondanks dat hij een tweede tijd neerzette in de training op thuiscircuit Phillip Island, was de Australiër niet blij en hoopt verbetering te zien laten zien op zaterdag en zondag.

"Ik ben eerlijk gezegd niet zo blij met mijn sessie. De baancondities waren niet goed en we misten gewoon tractie, terwijl dat normaal juist een van de sterkste punten van de Ducati is", aldus Stoner. "We hebben wel wat aan de afstelling geprobeerd, maar daar werd het insturen moeilijker van. Het probleem zit in de achterkant, de voorkant is erg goed."

De Ducati-rijder denkt dat hij nog wel een stuk sneller had kunnen gaan. Toen de Australiër bezig was met een, naar wat het leek, snel rondje begon het te regenen wat volgens Stoner tijd kostte; "Net toen ik de eerste bocht instuurde, vielen er wat druppels naar beneden", verklaarde hij. "Het was een moeilijke dag, maar dat geldt denk ik voor iedereen. We maken ons dus niet al te veel zorgen."