Van Bommel maakt rentree bij Bayern

Ermin (TheClown1)
Bayern München is er dinsdagavond niet in geslaagd te winnen van Jahn Regensburg, een club uit de derde Bundesliga. De ploeg van hoofdcoach Louis van Gaal verloor met 0-1. Goed nieuws was er ook, Mark van Bommel en Luca Toni maakten hun rentree bij Der Rekordmeister.

Van Bommel ontbrak de afgelopen twee maanden door een gebroken teen. De Nederlands international deed iets meer dan een uur mee in het oefenduel, dat beslist werd door een doelpunt van Anton Shynder.

Toni kon ook weer eens rekenen op speeltijd in de hoofdmacht. De Italiaanse spits speelde onlangs enkele duels bij de amateurs van Bayern, maar dat nam hij zijn club niet in dank af. Door blessures van concurrenten Ivaca Olic, Franck Ribéry en Arjen Robben hoopt hij meer speelminuten te krijgen.

"Dit was een goede test voor Mark en Luca, we zijn zeer tevreden dat beiden probleemloos mee konden doen", liet Christian Nerlinger, sportief directeur van de club uit Beieren, weten. De nederlaag vond hij niet zo erg. "Een verliesbeurt is niet mooi, maar in dit geval van secundair belang", zei hij.