Boulahrouz: "Ajax heeft geen interesse"

Rauzer
Khalid Boulahrouz uitte maandag openlijk het verlangen ooit nog eens voor Ajax uit te willen komen. De openlijke flirt van de verdediger heeft echter nog geen belletje opgeleverd van Ajax-trainer Martin Jol.

Direct was er sprake van een op handen zijnde overgang van Boulahrouz naar de Amsterdammers. "Daar weet ik helemaal niets van", aldus de Kannibaal tegenover KNVB TV. Boulahrouz en Jol zijn geen onbekenden van elkaar. De oefenmeester haalde de mandekker als jeugdig talent naar RKC Waalwijk.

Daar kwam Boulahrouz volledig tot wasdom en dat resulteerde in een transfer naar Hamburger SV. Vervolgens belandde hij bij Chelsea, Sevilla en VfB Stuttgart, waar hij tegenwoordig onder contract staat. De flirt met Ajax leverde nog geen contact op tussen Boulahrouz en Jol.

"Ik heb het zo gezegd omdat ik het als een klein jongetje al een fantastische club vond. Verder had ik geen achterliggende gedachte, ik heb het gezegd en punt. Dat Ajax interesse heeft is voor mij niet bekend", besloot Boulahrouz vanuit Australië. Daar is de achterhoedespeler momenteel op trainingskamp met het Nederlands elftal.