Rommedahl: "Ik geloof heel sterk in mezelf"

Ermin (TheClown1)
Dennis Rommedahl maakte afgelopen zomer zijn rentree in Amsterdam, na een half jaar gebivakkeerd te hebben in Nijmegen. De aanvaller werd door Ajax verhuurd aan NEC, waar de Deen veel aan heeft gehad.

"Je speelt ten eerste meer wedstrijden. En nog belangrijker, ik voelde me vrijer in mijn hoofd. Ik moest mijn hoofd legen en dan kon ik mij concentreren op het voetbal. Dat lukte mij aardig goed. Bij NEC heb ik een leuke periode meegemaakt", sprak Rommedahl op de officiële website van de Amsterdamse club.

Over zijn terugkeer vertelde hij: "Je komt terug en je gaat je best doen. Dan is het aan mezelf om te knokken of de handdoek in de ring te gooien. Dat laatste ben ik niet. Ik heb altijd gevochten. Ik ben van mening dat je op die manier het verst komt in de voetballerij."

De Deens international heeft veel zelfvertrouwen. "Ik geloof heel sterk in mezelf. Ik weet wat ik kan en wat ik niet kan. Dat is ook heel belangrijk. Ik ga uit van mijn goede eigenschappen en probeer zoveel mogelijk te laten zien", besluit hij.