Guardiola: "Suárez zou geweldig zijn voor fans"

Ermin (TheClown1)
Ajax moet vrezen voor een mogelijk vertrek van Luis Suárez in de winterstop. Pep Guardiola heeft namelijk enkele lovende woorden over voor de aanvaller van de Amsterdammers. Ook de fans van Barça zijn bijzonder verheugd als de dribbelaar besluit om over te stappen naar de Spaanse topclub.

De trainer van Barcelona vindt dat Suárez een interesse speler is voor de speelstijl van de Catalanen, maar wil niet zeggen op welk termijn hij kan rekenen op de komst van de Uruguayaanse international. "We volgen hem. Onze scouts letten goed op zijn prestaties. Het is een interessante speler voor ons. We zullen hem ook de komende tijd niet uit het oog verliezen", aldus Guardiola tegenover El Mundo Deportivo.

Suárez kent dit seizoen een nog betere start dan vorig seizoen, waar hij toen ook al belangrijk was voor de hoofdstedelingen. In zeven duels is de aanvaller al tot tien doelpunten gekomen. In de Europa League staat de teller ook al op zes doelpunten, wat neerkomt op een totaal van zestien doelpunten.