Arsenal legt Ozyakup langer vast

Ermin (TheClown1)
Arsenal heeft het contract van Oguzhan Ozyakup opengebroken en ligt nu tot de zomer van 2011 vast in Londen. De middenvelder vertrok anderhalf jaar geleden bij AZ om in Engeland te gaan voetballen. De zeventienjarige Ozyakup is blij met zijn nieuwe contract.

Dit is een onbeschrijfelijk gevoel", aldus de talentvolle voetballer. "De club maakt hiermee duidelijk dat ze iets in me zien. Dit voelt als een beloning", aldus de middenvelder, die ook wat wijze woorden van Arsène Wenger meekreeg. "Hij zei tegen me dat ik nog een lange weg te gaan heb. Ik moet goed mijn best blijven doen en elke dag de beste op het veld willen worden."

Ozkayup hoopt in de toekomst het eerste elftal te halen en af en toe traint hij al mee met de selectie van Wenger. "Hier heb je geen vaste dagen, maar krijg je soms een kans als ze een speler tekort hebben. Bijvoorbeeld door interlandverplichtingen of blessures. Toen ik een keer mee mocht doen, stond ik ineens tegenover Andrei Arshavin, Cesc Fàbregas, William Gallas en Mickaël Silvestre. Fantastisch natuurlijk."