Buijs kritisch op ADO-fans

Ermin (TheClown1)
Danny Buijs is niet te spreken over de houding de fans van ADO Den Haag. De publiekslieveling vond dat de spelers te weinig steun kregen van het publiek. Ook trainer Raymond Atteveld was het eens met de woorden van zijn aanvoerder.

ADO Den Haag verloor afgelopen weekeinde met 1-0 van FC Utrecht. "En dan kan het wel eens een keer tegen zitten. Juist dan zou het publiek ons over het dode punt moeten helpen." Buijs had zelf ook nog een kans op de gelijkmaker. "Ik deed alles goed, nou ja, bíjna alles."

"Al vroeg in de wedstrijd begonnen de supporters om Ricky van den Bergh te roepen. Dat heeft me wel een beetje gestoord. Niets ten nadele van Ricky, maar de anderen zijn er ook nog."

Atteveld was het eens met de uitspraken van Buijs. "We hebben het goed gedaan tegen een ploeg die net voor zes miljoen heeft geďnvesteerd in nieuwe spelers. We zijn niet weggespeeld, hebben kansen gehad en hadden niet hoeven te verliezen. Dan laat je zien welke stappen je dus al hebt gemaakt. De fans moeten de ploeg daarbij steunen."