Stormloop op seizoenskaarten FC Dordecht

Sjors (Sj0rSz)
FC Dordrecht is de competitie in de Jupiler League uitstekend begonnen. Mede daardoor is er een ware run ontstaan op de seizoenskaarten van de club.

RTV Rijnmond meldt dat er in de afgelopen periode enorm veel jaarkaarten over de toonbank gingen. "De belangstelling is enorm toegenomen," bevestigt algemeen manager Olav Ouwerkerk.

FC Dordrecht staat op een knappe tweede plek en het stadion begint steeds voller te geraken. "Het is leuk om te constateren dat mensen de weg naar de Krommedijk steeds makkelijker en massaler weten te vinden", vervolgde de manager.

De Schapenkoppen nemen het vrijdag op tegen sc Cambuur Leeuwarden, dat derde staat. Dat duel wordt live uitgezonden bij RTL 7. Ouwekerk is daar heel blij mee. "Dat heeft het effect van een klas die op schoolreis gaat. Heel erg leuk voor de club om op de nationale televisie te komen. We kunnen onze sponsoren een stuk extra exposure geven en dat heeft weer zijn invloed op het werven van nieuwe sponsoren. We kunnen vrijdag heel Nederland laten zien hoe leuk wij kunnen voetballen."