[WTCC] Coronel toch naar Japan en Macau

Jorn (existenz)
Ondanks eerdere berichten dat Tom Coronel niet zou meedoen aan de laatste twee races van het WTCC-kampioenschap, zal de coureur toch deelnemen aan beide races om de titel bij de independers binnen te halen.

In de vorm van McGregor heeft de Nederlander een sponsor gevonden die zijn team wil sponsoren als hoofdsponsor voor de resterende races. Het bedrijf was al subsponsor van het team. Eerder in het seizoen trok Pon zich terug voor de laatste twee races, omdat het bedrijf vanwege de kredietcrisis het te veel geld vond om naar Azië af te reizen. Ondanks dat Pon officieel nog steeds hoofdsponsor is, stond het bedrijf Coronel niet in de weg om een sponsor te vinden voor de laatste twee races van het seizoen. De auto van de Nederlander zal de laatste races ook niet bewonderen zijn in zijn traditionele kleurstelling, maar in het blauw van McGregor.

"Vanaf het moment dat ik hoorde dat Pon niet doorging met de laatste twee races heb ik alles op alles gezet om toch te kunnen gaan. Ik ben zeer blij dat het gelukt is", aldus Coronel.