Van Wetten maakt rentree bij Barendrecht

Michel (methodmich)
Titelkandidaat Barendrecht is niet goed begonnen aan het seizoen in de zaterdaghoofdklasse A. Om met name voorin ruimer in de mogelijkheden te komen, heeft trainer Jack van den Berg de afgelopen zomer gestopte Jeroen van Wetten gepolst voor een terugkeer. De spits stemde hiermee in.

De 29-jarige Van Wetten, eerder in de zaterdaghoofdklasse actief voor Noordwijk, DOTO en ASWH, maakte in de landelijke amateurbekerfinale in juni tegen LRC Leerdam twee doelpunten. Dat was zijn laatste wedstrijd, zo liet de ex-prof van ADO Den Haag en RBC Roosendaal ook weten. Hij is nu echter teruggekomen op zijn besluit en meldt zich vanavond weer bij de selectie van Barendrecht.

Opvallend genoeg is dit de tweede keer dat Van Wetten zijn geplande afscheid uitstelt. Na het seizoen 2006/07 stopte hij immers bij DOTO, maar vroeg nog wel overschrijving aan naar ASWH. Toen die club mede door een zware blessure van huidig Barendrechter Arjan Human dun in de spitsen kwam te zitten, besloot Van Wetten in september 2007 weer te gaan spelen. Na dat seizoen bij ASWH vertrok hij naar Barendrecht, waarvoor hij vorig seizoen zes keer scoorde in competitieverband.