Verhuurde speler meldt zich bij verkeerde club

RowanF1
Derby County kwam met Stafford Rangers de verhuur van Jermaine Johnson overeen, maar zelf dacht de verdediger daar blijkbaar anders over. De jongeling meldde zich per abuis bij het verkeerde elftal.

Johnson dacht namelijk dat hij werd uitgeleend aan Tamworth, uitkomend in de Engelse Conference (vijfde divisie). Daarom meldde hij zich na aankomst bij het team en genoot hij een maaltijd van de club, die in voorbereiding was op een uitduel.

"Een jongen in een Derby-trainingspak kwam op het parkeerterrein naar ons toe en stelde zich voor als JJ", aldus Tamworth-speler Bradley Pritchard tegen de BBC. "We waren wat verbaasd, maar namen aan dat de manager hem op huurbasis had gestrikt en gingen met hem kennismaken bij de lunch."

Vervolgens werd het misverstand duidelijk toen Johnson gebeld werd. "Hij nam op en vertelde dat hij op de club was gearriveerd. Toen werd het even stil en werd hem duidelijk wat voor blunder hij had gemaakt."

"Misschien was hij ook wel gewoon uit op een gratis maaltijd", vervolgt Pritchard grappend. "We hebben in ieder geval niets meer van hem vernomen. Hij hing op, pakte zijn tas en is weggelopen. Jammer, want we hadden hem denk ik goed kunnen gebruiken."