Sutil is erg blij voor Fisichella

Sjors (Sj0rSz)
Adrian Sutil heeft laten weten erg blij te zijn voor Giancarlo Fisichella, zijn oud-ploeggenoot bij Force India. De Italiaan maakt het seizoen namelijk af bij Ferrari. Vitantonio Liuzzi zal op zijn beurt weer voor het Indiase team gaan rijden.

"Ik vind het geweldig voor Giancarlo dat hij voor Ferrari kan gaan rijden en zijn droom kan verwezenlijken," liet Sutil in een reactie weten. "Ik vind het ook leuk voor Vitantonio dat hij nu eindelijk kan gaan racen met deze auto. Ik ken hem heel erg goed. We maken al twee jaar lang deel uit van hetzelfde team. Vitantonio is een prima kerel en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de auto. Ik hoop dat we samen nog wat meer progressie kunnen boeken en goede resultaten kunnen gaan scoren."

Sutil besloot met de woorden: "Voor mij is het geen probleem om halverwege het seizoen van teamgenoot te wisselen. Dat heb ik al eens eerder meegemaakt." Hiermee refereerde de Duitser naar het seizoen 2007. In dat jaar reed de coureur voor Spyker F1, waar Christijan Albers destijds aan de kant werd gezet.