Toni benieuwd naar plannen Van Gaal

RowanF1
Luca Toni heeft zijn twijfels over zijn toekomst bij Bayern München. De Italiaan werd de voorbije transferperiode regelmatig gelinkt aan een vertrek, maar speelt nog altijd voor der Rekordmeister.

Met de komst van miljoenenaankoop Mario Gomez is de toekomst van de spits in Zuid-Duitsland onzeker geworden. Mocht Toni de komende maanden weinig aan spelen blijven toekomen, dan behoort een vertrek uit München alsnog tot de mogelijkheden.

De lange Italiaan is momenteel geblesseerd en kon zodoende weinig laten zien in het de beginfase van het seizoen. Het ziet er echter niet naar uit dat hij veel speeltijd zal krijgen onder trainer Louis van Gaal en dat terwijl het WK volgend jaar plaatsvindt in Zuid-Afrika.

"Als ik geen speeltijd krijg, dan zal ik met de clubleiding om tafel gaan," aldus Toni in de Duitse media. "In de zomer zeiden ze dat ik niet verkocht kon worden, dus ik ben benieuwd hoe mijn situatie is. Over een klein jaar is er een WK en verdedigt Italië de titel. Het is duidelijk dat ik dat niet wil missen. Ik moet spelen en ben benieuwd wat de trainer van plan is."