Huntelaar: "Ik ben niet voor de bank gehaald"

Ermin (TheClown1)
Klaas-Jan Huntelaar verliet afgelopen seizoen Real Madrid, na een klein half jaar onder contract te hebben gestaan bij de Spaanse topclub. De aanvaller begrijpt zijn voormalig werkgever niet, maar is positief over zijn nieuwe club, AC Milan.

Over Real zei hij: "Ik heb daar in een half jaar geloof ik drie trainers en drie voorzitters meegemaakt. Ze betalen eerst 27 miljoen euro voor me, maar na vier maanden moet ik alweer vertrekken. In de tussentijd was ik met 8 doelpunten in zes duels nog wel de best scorende spits van Spanje", aldus Huntelaar tegenover het ANP.

AC Milan is volgens de Oranje-international een club met historie. "Je voelt aan alles dat de club een mooie geschiedenis heeft. Heel Italië ademt cultuur. Ik houd daar van."

Over de verloren stadsderby tegen Internazionale, de wedstrijd waar hij bij een 3-0 achterstand mocht invallen vertelde hij: "Dan kan je niet zo veel meer doen. De trainer gaf de voorkeur aan de spelers die het tegen Siena goed hadden gedaan. Maar ik weet dat ik niet voor de bank ben gehaald. Dat is me verteld", besloot hij.