Toyota kent uitstekende vrijdag in België

Peterselieman
Het Formule 1-team van Toyota zat er vrijdag in de eerste trainingen voor de Grand Prix van België goed bij. In de ochtendsessie op Spa-Francorchamps was Jarno Trulli de snelste, terwijl teamgenoot Timo Glock in de middag de tweede tijd klokte.

"Het was een goede vrijdag voor ons," zei Trulli. "Er is nog veel te doen om het maximale uit de auto te halen en ik moet nog wat meer grip achter vinden, maar ik ben tevreden. De auto voelt goed aan en ik hoop dat we een competitief weekend krijgen. Ik heb aan de set-up voor de race gewerkt en de balans is goed voor zondag."

Zijn teamgenoot Glock kende ook een goede dag. "Wanneer je op Spa komt, dan is het altijd leuk om weer de eerste ronden van het weekend te rijden. Het is een geweldige baan en het geeft de coureur voldoening, zeker als je een competitieve auto hebt. De auto voelt goed aan en de rondetijden laten dat zien. Er zijn op enkele gebieden nog wel verbeteringen mogelijk voordat de kwalificatie plaatsvindt en de we proberen de perfecte aerodynamische balans te vinden."