Vidic: "De pers loopt maar wat te roddelen"

Ermin (TheClown1)
De fans en de technische staf van Manchester United kunnen weer gerust slapen. Er gingen geruchten rond dat Nemanja Vidic de overstap naar FC Barcelona zou gaan maken, vanwege het feit dat hij en zijn vriendin niet meer gelukkig zijn in Engeland.

De 27-jarige topverdediger ontkent alles. "Ik heb nooit iets gezegd over Barcelona, Real Madrid, AC Milan, of één of andere buitenlandse topclub", aldus Vidic. "Ik spreek nooit over mijn toekomst, dus ik snap niet waarom anderen dat wel doen. Ik heb tegen Wigan laten zien hoe gelukkig ik hier ben."

De wedstrijd tegen Wigan Athletic, die met 5-0 werd gewonnen door United, was de eerste na een langdurige enkelblessure. "Daar hebben de United-fan kunnen zien hoe goed ik me nog altijd inzet voor deze club." Na het vertrek van Cristiano Ronaldo en Carlos Tevez kwamen er meteen geruchten dat Vidic de volgende zou zijn. "Ik zou de eerste jaren niet willen vertrekken op Old Trafford. Ik heb hier een contract en daar hou ik me aan."

"Dat mijn vriendin hier niet gelukkig zou zijn, snap ik helemaal niets van", gaat Vidic rustig verder. "Ze is geen beroemdheid en er wordt nooit over haar gesproken in de media, dus laten we dat ook maar zo houden."