Ook Chelsea toont interesse voor De Guzman

RowanF1
Hoewel Jonathan de Guzman dinsdagavond nog liet weten graag naar Valencia te gaan heeft Chelsea nu ook serieuze interesse voor de Feyenoorder. Zo liet VI.nl vanavond weten.

Afgevaardigden van de Londonse club zagen De Guzman zondag uitblinken tijdens de wedstrijd tegen Roda JC. Chelsea is van plan een serieus bod te doen op de geboren Canadees, maar voorlopig staat de Engelse club op een zijspoor aangezien de Feyenoorder op het punt staat zijn handtekening onder een contract bij Valencia te zetten. Ook de transfer naar de Spaanse topclub is nog niet zeker omdat de club geen geld heeft om De Guzman aan te trekken. Deze moet eerst de transfer van de Argentijn Ever Banega naar Everton af zien te ronden.

The Blues worden al langer in verband gebracht met de Feyenoord-middenvelder en willen nu zaken doen. Het feit dat De Guzman niet veel hoeft te kosten maakt een transfer voor Chelsea aantrekkelijk. De jeugdinternational twijfelt echter over een toekomst bij de winnaar van de FA Cup omdat hij daar niet zeker is van veel speelminuten in de sterrenploeg van coach Carlo Ancelotti. Hij vreest te worden uitgeleend en ziet het niet zitten steeds op huurbasis voor andere clubs te moeten gaan spelen.