'AC Milan denkt aan Drenthe'

donroyco
Het Italiaanse Corriere dello Sport meldt dat AC Milan overweegt om Royston Drenthe voor een seizoen te huren van Real Madrid.

Milan zit momenteel niet lekker in de spelers die aan de linkerkant uit de voeten kunnen en zijn daarom druk op zoek naar versterkingen. Gareth Bale van Tottenham Hotspur werd reeds als belangrijke kandidaat genoemd. Mocht de jongeling uit Wales niet haalbaar zijn, dan zou Drenthe in beeld komen.

Officieel contact over een huurovereenkomst is er nog niet geweest tussen beide clubs, maar Corriere dello Sport verwacht dat Milan op zeer korte termijn Real Madrid zal benaderen over Drenthe. Naar verluidt willen de Italianen drie à vier miljoen euro op tafel leggen voor de voormalig Feyenoorder.

Bij Real Madrid lijkt Drenthe echter weer een toekomst te hebben onder trainer Manuel Pellegrini. Door de blessure van Marcelo en het vertrek van Gabriel Heinze is de Nederlander in beeld om de linksbackpositie bij De Koninklijke in te gaan nemen. Drenthe mocht onlangs mee met de selectie van Real Madrid, dat een oefentrip afwerkte in Canada en de Verenigde Staten.