De Guzman wil nog steeds weg

Rauzer
Jonathan de Guzman hoopt nog voor het verstrijken van de transferdeadline een nieuwe club te vinden. De geboren Canadees heeft in Rotterdam een aflopend contract.

De Guzman wil zijn verbintenis in De Kuip niet verlengen, waardoor Feyenoord gedwongen is om de 21-jarige speler te laten vertrekken. Gebeurt dat niet, dan is De Guzman volgend jaar zomer transfervrij. Feyenoord schoof vorig seizoen tijdens de winterstop een bod van Manchester City van tafel. Mede daarom wil De Guzman zijn contract niet verlengen. De middenvelder is terug van een meniscusblessure, die hem een jaar aan de kant hield. Hij speelde beide competitiewedstrijden die Feyenoord tot nu toe onder Mario Been speelde.

Zaakwaarnemer Jan de Visser bevestigt tegenover Voetbal International dat De Guzman uitkijkt naar een transfer. "Als de kans zich voordoet, zal hij gaan. Het probleem is alleen dat er weinig beweging in de markt zit. Als er niks gebeurt, gebeurt er ook echt nergens wat, dus wordt een transfer een moeilijk verhaal."