De Graafschap verneemt nog niets van Musampa

donroyco
De Graafschap kan vooralsnog niet rekenen op Kiki Musampa. De 32-jarige aanvallende middenvelder heeft nog niet gereageerd op een aanbieding van de Doetinchemse eerstedivisionist.

"We hebben Musampa een aanbieding gedaan, maar nog niets van hem gehoord", vertelt Leen Looyen, technisch directeur, in De Stentor. "Het zit dus een beetje op een dood spoor."

Daarnaast is de overgang van Jhon van Beukering ook bijna van de baan. De aanvaller wil bij NEC vanwege een gebrek aan speeltijd vertrekken, maar De Graafschap kan hem niet binnenhalen. "NEC wil hem alleen maar verkopen, omdat het zijn laatste contractjaar is."

Ook Olaf Lindenbergh kwam in aanmerking voor een nieuw contractjaar in Doetinchem. De 35-jarige middenvelder speelde al eerder bij De Superboeren. "Hij is in beeld geweest, maar voorlopig niet onze eerste keuze."

"De eerste prioriteiten zijn een aanspeelpunt in de spits en een aanvallende middenvelder. En er komen ook zeker nog spelers bij. Het is alleen niet te zeggen wanneer. Het zal niet makkelijk worden om nog iemand aan te trekken die vrijdag al mee kan spelen in de competitiewedstrijd tegen Cambuur."